Cart 0

SYARAT DAN TERMA UNTUK MENJADI DROPSHIP REVERA

1. Dropship mestilah berumur 18 tahun dan keatas mengikut terma dan syarat REVERA RESOURCES (UT0018852-V)

2. Dropship boleh menjual terus product REVERA PERFUME kepada pelanggan dengan harga runcit

3. Syarat pembelian untuk menjadi Dropship adalah:

  • Dropship hendaklah membuat bayaran RM 45 semasa mendaftar sebagai dropship dan akan mendapat 3 botol Tester Parfum 3ml secara percuma ATAU
  • Dropship membuat pembelian yang pertama sebanyak 1 botol 30ml   PARFUM pada harga pelanggan biasa.

4.. Dropship tidak diperlukan untuk menyimpan stok. Segala proses pembungkusan dan pengeposan adalah diselenggarakan oleh agen atau stokis.

5. Dropship yang hendak menyimpan stok dan telah membuat pembelian tidak boleh memulangkan atau menukar stok kepada HQ sekiranya tiada penjualan.

6. Dropship yang ingin bertukar kepada agent atau stokis lain haruslah mendapat kebenaran dari pihak terbabit dan memaklumkan kepada HQ. Dropship hanya dibenarkan mendaftar dan membuatpembelian di bawah satu agen atau stokis tertentu. Sebarang penukaran tanpa persetujuan atau kebenaran HQ, tindakan tatatertib akan diambil.

7. DILARANG SAMA SEKALI BERMAIN DENGAN HARGA DAN TIDAK MENGIKUTI HARGA YANG DISELARASKAN OLEH HQ. SEBARANG PROMOSI DAN DISKAUN HENDAKLAH MENGIKUTHARGA DAN KEMPEN YANG DIJALANKAN DI HQ.

8. Sebarang bentuk peniruan dan pengubahsuaian hak cipta product REVERA Resources akan dikenakan tindakan undang-undang. Pihak syarikat akan menamatkan kontrak STOKIS, AGENT atauDROPSHIP serta merta jika disabit kesalahan.

9. Kepercayaan dan saling bantu membantu haruslah diterapakan setiap ahli kumpulan pemasaran antara stokis, agent dan dropship.

10. Stokis ,agent dan DS bertanggung jawab menjaga nama baik syarikat dan memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan.

Segala pembayaran hendaklah melalui akaun di bawah ini.

SERIWALIS TRADING

5541 2952 8123

MAYBANK

reveraperfume@gmail.com

Segala bukti pembayaran hendaklah dihantar di talian 019 7700 490 

atau klik link wasap ini www.wasap.my/60197700490/daftardropshiprevera


SILA KLIK DI SINI UNTUK PENDAFTARAN ONLINE